Nybygg | Aamodt Bygg - Bygger din boligdrøm

Skal du bygge nytt?

Aamodt Bygg prosjekterer og realiserer dine boligdrømmer. Har du kjøpt bolig- eller hyttetomt og ønsker en kvalitetsbevisst samarbeidspartner på veien mot ferdigstillelse av et nybygg? Da vil vi gjerne høre fra deg!


Aamodt Bygg er en godkjent byggmesterbedrift med årelang erfaring innen nybygg. For nybygg tilbyr vi både utførelsesentreprise og totalentreprise av ditt boligprosjekt. Vi kan bygge bolig etter ferdig prosjekterte tegninger, levert av byggherre. Eller ta hovedansvaret for både prosjektering og oppføring av din bolig via totalenterprise.

Totalentreprise innebærer: Utarbeidelse av tegninger i samråd med arkitekt og kunde, gjennomføring av nødvendige søknadsprosedyrer, prosjektering og planlegging for riktig utførelse, valgene av gode underleverandører.

Brattvoll-Terrasse 1280x720 24

Våre dyktige prosjektledere koordinerer byggeprosjektet fra anleggsarbeiderne klargjør tomten til maleren tar siste kostestrøk. Vi er tilpasningsdyktige og setter alltid kundens tanker og behov i fokus.


Aamodt Bygg har bred erfaring på byggeledelse og oppføring av eneboliger, flermannsboliger, hytter, leilighetsbygg, offentlige bygg og næringsbygg.


Ønsker du en prat om ditt prosjekt?

Ta kontakt for mer informasjon!