Om oss

Hvem er Aamodt Bygg?

Aamodt Bygg er et kristiansandsbasert entreprenørselskap etablert i 2005 av Alexander, Halvard og Birger. I 2012 ble også Vidar Aamodt innlemmet på eiersiden. Vi har siden den gang utviklet oss fra å være en lokal byggmesterbedrift i Søgne, til å bli en av landsdelens ledende aktører innenfor bygg og anlegg. Firmaet teller nå over 50 ansatte.


Vi tilbyr alt fra mindre servicejobber til totalentreprise på nybygg, tilbygg og renovering av boliger, leilighetsbygg, næringsbygg og offentlige bygg. Aamodt Bygg er i kontinuerlig utvikling, og vi er svært opptatt av å tilegne oss nyeste kunnskap innenfor bransjen, slik at vi til enhver tid kan tilby våre kunder det beste produktet. Våre ansatte jobber daglig etter våre tre hovedverdier: kunnskap, presisjon og trygghet.


I 2021 startet Aamodt Bygg sin egen betongavdeling. Avdelingen skal jobbe tett sammen med vår tømreravdeling og deres prosjekter, samtidig som den skal tilby det meste av betongarbeid til det private markedet.


tømrer tilbygg

Aamodt Bygg tar miljøansvar!


Aamodt Bygg tar miljøansvar og ønsker å lykkes med den grønne omstillingen. Bedriften er derfor blitt miljøfyrtårn-sertifisert!


Vi er midt i et grønt skifte og øker bevisstgjøringen av arbeidsmiljøet, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transportutslipp på alle våre byggeplasser. Med jevne mellomrom kurses vi internt og gjennomgår viktigheten av å tenke bærekraft i hverdagen. Vår miljøfyrtårn-sertifisering hjelper oss til å etterleve dette i praksis.


I hverdagen er vi i Aamodt Bygg opptatt av at den ansatte skal føle seg trygg og ivaretatt av sine medarbeidere. HMS skal alltid komme først. Avfallshåndteringen på enhver byggeplass gir grunnlag for riktig kildesortering og færre tømminger. Vi har økt fokus på å planlegge enhver bestilling fra ulike leverandører, slik at riktig mengde blir levert, og overskuddsmateriell blir justert ned.


Riktig miljøansvar skaper en trygg arbeidsplass og en lønnsom drift.