Tilbygg | Utvid boligen med Aamodt Bygg
tømrer

Tilbygg - Ønsker du å utvide boligen?

Ønsker du mer plass i hjemmet eller på hytta – og vil utvide boligen? Da kan vi i Aamodt Bygg lede deg trygt gjennom prosessen!

Våre erfarne prosjektledere utarbeider arealeffektive, funksjonelle og kostnadsbesparende løsninger tilpasset ditt prosjekt. Kanskje trenger du større vaskerom, savner ei loftstue, et ekstra soverom til gjestene, eller vil legge til rette for å leie ut deler av din bolig? Mulighetene er mange, og vi hjelper deg gjerne med å realisere dem!

tømrer

Et tilbygg eller påbygg krever bred kunnskap og erfaring innenfor byggfaget. Våre ansatte har årelang erfaring smed å finne de riktige byggetekniske løsningene på ethvert tilbygg/påbygg. Arkitekttjenester, søknadsprosedyrer, prosjektering, dimensjonering og koordinering av håndverksfagene er aktuelle problemstillinger som vi gjerne løser for deg.


Våre effektive og strukturerte tømrere sørger alltid for at fremdriften blir overholdt, og at prosjektet ferdigstilles på avtalt tid.


Aamodt Bygg leverer kvalitet i praksis, og vi strekker oss langt for å oppfylle våre tre hovedverdier: kunnskap, presisjon og trygghet.


Ønsker du at vi skal hjelpe deg med ditt prosjekt?


Ta kontakt med oss i dag!