Tjenester

Tjenester

Brattvoll-plata-34 9-scaled
Klynga-brygge 9-1-scaled
Brattvoll-terrase-12 18-scaled
Haeroya-112 13-scaled

Skal du bygge nytt?


Aamodt Bygg prosjekterer og setter ut i livet dine boligdrømmer. Har du kjøpt bolig- eller hyttetomt og ønsker en kvalitetsbevisst samarbeidspartner på veien mot ferdigstillelse av et nybygg? Da vil vi gjerne høre fra deg, vi er en godkjent byggmesterbedrift med årelang erfaring.


Vi tilbyr både utførelsesentreprise og totalentreprise av ditt boligprosjekt. Kort forklart betyr det at vi kan bygge boliger etter ferdig prosjekterte tegninger, levert av byggherre, eller vi kan levere en totalentreprise hvor vi er ansvarlig for både prosjektering og oppføring av din bolig. Ved en totalentreprise tar Aamodt Bygg hovedansvaret for å utarbeide tegninger i samråd med arkitekt og kunde, gjennomføre nødvendige søknadsprosedyrer, prosjektere og planlegge for riktig utførelse, samt ta de viktige valgene av riktige underleverandører.


Våre dyktige prosjektledere koordinerer byggeprosjektet fra anleggsarbeiderne klargjør tomten til maleren tar siste kostestrøk med penselen. Vi er tilpasningsdyktige og setter alltid kundens tanker og behov i fokus.


Aamodt Bygg har bred erfaring på byggeledelse og oppføring av eneboliger, flermannsboliger, hytter, leilighetsbygg, offentlige bygg og næringsbygg.


Aamodt Bygg er kvalitet i praksis – ta kontakt med en av våre byggmestre for mer informasjon.

Haklova-5 15-scaled
Haklova-5 17-scaled

Ønsker du å utvide boligen?


Ønsker du mer plass i hjemmet og vil utvide boligen? Da kan vi i Aamodt Bygg lede deg trygt gjennom prosessen. Våre erfarne prosjektledere utarbeider arealeffektive, funksjonelle og kostnadsbesparende løsninger tilpasset ditt prosjekt.Trenger du større vaskerom for å få logistikken hjemme til å fungere lettere, savner du ei loftstue eller et ekstra soverom til gjestene, eller vil du legge til rette for å leie ut deler av din bolig for å bo billigere? Mulighetene er mange, og vi hjelper deg med å realisere dem.Et tilbygg eller påbygg krever bred kunnskap og erfaring innenfor byggfaget. Våre ansatte sitter med årelang erfaring som gjør dem kompetente til å finne de riktige byggetekniske løsningene på ethvert tilbygg/påbygg. Arkitekttjenester, søknadsprosedyrer, prosjektering, dimensjonering og koordinering av håndverksfagene er aktuelle problemstillinger som vi løser for deg.


Våre effektive og strukturerte tømrere sørger alltid for at fremdriften blir overholdt, og at prosjektet ferdigstilles på avtalt tid.


Aamodt Byggs mantra er å levere kvalitet i praksis, og vi strekker oss langt for å oppfylle våre tre hovedverdier: kunnskap, presisjon og trygghet.


Boen-gard7-scaled
Boen-gard4-scaled
Boen-gard11-scaled

Puss opp hjemmet med oss i Aamodt bygg


Er tiden inne for å oppgradere boligen og bytte ut gamle bygningsdeler?


Aamodt Byggs serviceavdeling er klar for små og større oppdrag.


Takskift, nye vinduer og ytterdører, etterisolering og bytte av kledning er typiske renoveringsjobber vi gjør på utvendig fasade. Innvendig er renovering av baderommet en gjenganger, samtidig som kjøkken, stue og soverom også er prioriterte rom. Vi har jevnlig slike oppdrag og tilpasser hver jobb med kvalitetsbevisste og godkjente løsninger.


Har du et ønske om å bidra med rivearbeid, bortkjøring av søppel og liknende arbeidsoppgaver, er vi tilpasningsdyktige.


Vi i Aamodt Bygg ønsker å være din naturlige rådgiver når du skal pusse opp boligen. Hvilke oppgraderinger bør prioriteres og hvilket stilvalg kan passe boligen din? Våre samarbeidspartnere vil alltid være tilgjengelige om du har spørsmål til andre fag som rørlegger, elektriker, maler, blikkenslager, interiørarkitekt eller andre.


Aamodt Bygg er et punktlig og kvalitetsbevisst valg til ditt oppussingsprosjekt.

MG 3925
MG 3878
MG 3886

Ny betongavdeling


Vi i Aamodt Bygg utvider vårt tjenestesortiment og tilbyr nå våre privatkunder, byggmestre og samarbeidspartnere, betongtjenester via den nyoppstartede betongavdeling (2021).


Betong- og tømrerarbeider overlapper som oftest hverandre i en byggeprosses, og vi i Aamodt Bygg ser derfor viktigheten av å kunne drive selvstendig med begge fag. Betongarbeiderne danner alltid det viktige grunnlaget for våre byggmestre og et tettere samarbeid mellom dem vil gi økt kvalitet og effektivitet til våre kunder.


Vi har den siste tiden knyttet til oss noen av de beste folkene i bransjen, og vi gleder oss til å ta fatt på nye utfordringer i faget. Aamodt Bygg vil levere alt fra trapper, støttemurer og plattinger i betong, til større prosjekter som støpte kjellere, betongdekker og flermannsboliger.


Vi er opptatt av å utføre kvalitet i praksis og stiller høye krav til riktig utførelse og estetikk.


Ønsker du en prat knyttet til ditt prosjekt, kontakt vår betongavdeling:


Ole Aamodt: Tlf 469 16 127 Mail: ole.aamodt@aamodt-bygg.no